Εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού

Εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού

Ανακοίνωση του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού

Σας προσκαλούμε στο XR Global Summit 23, μία μοναδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού στις 11 Μαΐου
 
Το XR Global Summit φέρνει κοντά την παγκόσμια με την ελληνική κοινότητα του  XR (eXtended Reality), στο πλαίσιο της αποστολής του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού για τη διάδοση του Πολιτισμού, της Έρευνας και της Εκπαίδευσης με τη χρήση νέων τεχνολογιών.
 
Είναι μια μοναδική ευκαιρία για αλληλεπίδραση και ανταλλαγή ιδεών με μία ομάδα κορυφαίων XR ειδικών. Η εκδήλωση θα παρουσιάσει τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία XR και τη χρήση της στην Εκπαίδευση και τον Πολιτισμό και περιλαμβάνει ομιλίες και πάνελς για το μέλλον του XR, με ηγέτες και κορυφαίους εκπροσώπους από τις σημαντικότερες εταιρείες του κόσμου που δημιουργούν το «αύριο» στον ψηφιακό κόσμο (Μicrosoft, Google, NTT, HTC κ.α.).
 
Το XR Global Summit 23 θα προσφέρει, επίσης, μία αποκλειστική ευκαιρία να συνδεθείτε με την ελληνική κοινότητα XR και να μάθετε περισσότερα για το επαναστατικό τους έργο.

Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!